مزایای سیستم اعلام حریق
یک سیستم اعلام حریق شامل دستگاه ها یا تجهیزات متعددی است که برای تشخیص هر نوع آتش سوزی، دود، مونوکسید کربن یا سایر خطرات طراحی و نصب شده است. یکی از مزایای سیستم اعلام حریق این است که نصب و استفاده از آن مقرون به صرفه است.
این مزایا عبارتند از:
- آتش را می توان در همان ابتدا تشخیص داد زیرا تشخیص زودهنگام آتش را فراهم می کند.
- با هشدار اعلان از ایمنی نهایی اطمینان حاصل کنید و مردم را ایمن نگه دارید.
- کاهش میزان تخریب یک ساختمان
- اعلام حریق امکان تشخیص زودهنگام حریق را فراهم می کند.
- ارائه تخفیف بیمه و استفاده از بیمه های آتش سوزی
- ایمنی جان و ایمنی اموال.
- حفاظت از کسب و کار شما
- زمان پاسخ سریع با یکپارچه سازی سیستم ها.
- به حداقل رساندن وقفه های غیر ضروری در کسب و کار با نصب سیستم با کیفیت، به موقع و مقرون به صرفه.
سیستم های اعلام حریق: آدرس پذیر یا متعارف ؟
این سیستم ها به حفظ امنیت ساختمان شما و ساکنان آن کمک می کنند. سیستم های اعلام حریق برای کلیه ساختمان های تجاری ، مسکونی و اداری مورد نیاز است. آنها برای محافظت از جان و مال در برابر آتش سوزی ضروری هستند. اگر در حال ارتقاء سیستم فعلی خود هستید ، مهم است که گزینه های خود را بدانید.
همه سیستم های اعلام حریق اساساً چندین دستگاه مجزا هستند که برای نظارت بر علائم آتش سوزی به یکدیگر متصل شده اند. بنابراین، به این ترتیب همه آنها اساساً یکسان هستند. اکثر سیستم ها شامل دستگاه هایی مانند آشکارسازهای دود، آشکارسازهای حرارتی، کشش دستی آتش، آلارم های صوتی/بصری و همچنین کنترل پنل هستند. پانل کنترل “مغز” سیستم های اعلام حریق شما است. اطلاعات را از حسگرها و آشکارسازها می گیرد و آن اطلاعات را تفسیر می کند تا در صورت آتش سوزی آلارم ایجاد کند. پانل کنترل می بایست به سیستم های اطفاء حریق نیز متصل شود تا شروع به کنترل یا خاموش کردن آتش کند. با این حال، نحوه عملکرد دقیق این فرآیند و نحوه اتصال دستگاه ها به کنترل پنل بر اساس نوع سیستم ، متفاوت است. دو گزینه اصلی برای اعلام حریق متعارف و آدرس پذیر است، به طور طبیعی انواع مختلف سیستم های اعلام حریق دارای ویژگی ها، مزایا و معایب متفاوتی هستند. دانستن این تفاوت ها بسیار مهم است تا بتوانید در مورد راه حل های ایمنی ساختمان خود تصمیم درستی بگیرید.
سیستم های اعلام حریق متعارف
اعلام حریق متعارف روشی سنتی تر برای نصب اعلام حریق است. این گزینه اغلب برای تأسیسات کوچک و پروژه های کوچک است که در آن تقسیم زون به زون آسان است و تعیین محل آتش سوزی پس از به صدا درآمدن هشدار نسبتاً سریع است، امکان پذیر باشد.
سیستم های متعارف اغلب ارزان تر از انواع دیگر هستند، چون نصب می تواند پرهزینه باشد. این به این دلیل است که این سیستمها به سیمکشی و نیروی انسانی بیشتری نیاز دارند. همچنین، در این سیستم ها، شما معمولاً فقط می دانید که آتش وجود دارد یا حداکثر اگر سیستم متعارف خود را به زون بندی کردید، آتش در چه منطقه یا زون است. نمیتوانید مشخص کنید کدام دستگاه زنگ هشدار را راهاندازی کرده است.
سیستم های اعلام حریق آدرس پذیر
اعلام حریق آدرس پذیر با سیستم های متعارف متفاوت است، زیرا بین دستگاه های موجود در سیستم تفاوت قائل می شود. هر دستگاه “آدرس” خود را دارد و بنابراین به شما امکان می دهد تشخیص دهید که کدام دستگاه زنگ هشدار را شروع کرده است. این سیستم برای پروژه های بزرگتر که ثانیه های ارزشمندی را برای یافتن منبع آتش سوزی تلف می کنید ، مناسب است.
نحوه سیم کشی سیستم اعلام حریق آدرس پذیر
برخلاف سیستمهای معمولی، سیستمهای اعلام حریق آدرسپذیر در یک حلقه یا لوپ سیمکشی میشوند. هر دو انتهای حلقه به کنترل پنل متصل می شوند و دستگاه های مختلفی در طول حلقه متصل می شوند. این روش از سیم کشی کمتری استفاده می کند و همچنین به دلیل وجود دو اتصال به کنترل پنل، این سیستم ها ممکن است قابل اعتمادتر باشند، به طوری که اگر یک سر آن قطع شود، سر دیگر همچنان متصل است و با کنترل پنل در ارتباط است.